Laat uw huid spreken
Behandelingen

Diensten

Gelaatsbehandelingen op maat

Samen gaan we voor kwaliteit!
Huidverzorging begint met een zorgvuldige huidanalyse en het in kaart brengen van uw persoonlijke behoeften. Op die manier ontstaat een helder beeld over wat uw huid nodig heeft om te kunnen stralen. Inzicht maakt gericht werken aan huidverbetering mogelijk, omdat op basis van huidtype en huidconditie een helder beeld ontstaat over welke producten bij uw huid passen. De huid laten stralen is niet alleen een kwestie van de juiste gelaatsbehandeling, de keuze voor de juiste producten is minstens zo belangrijk.
DR. Baumann laat uw huid stralen
Binnen de praktijk voor huidverbetering wordt uitsluitend gewerkt met de producten van dr. Baumann. Via de producten van DR Baumann garandeert Huidstudio Face to Face u een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Deze werking wordt doorgaans aangeduid als “anti-aging”. Hiermee bedoelen we niet dat u niet ouder wordt, maar wel dat u uw kansen aanzienlijk vergroot om gezonder en mooier oud te worden, doordat de ingredienten niet belastend zijn voor de huid maar bewezen verzorgend. Uw verzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding van de huid”. Het is daarom van doorslaggevend belang dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is en dat de producten passen bij uw huidtype en huidconditie.
Een op huidverbetering gerichte behandeling
Werkend volgens de visie van DR Baumann krijgt uw gelaatsbehandeling een zeer persoonlijk karakter. In overleg bepaalt u waar de gecertificeerde Dr. Baumann specialiste de meeste aandacht aan zal besteden. Op deze manier wordt er maximaal rekening houden met wat uw huid nodig heeft en waaraan u zelf de meeste waarde hecht.