Huidstudio
Face to Face

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, een natuurlijke manier van anti-aging.

De doelstelling van deze massage is het verbeteren van de toestand van het weefsel. Door middel van de verbetering van de doorbloeding en het activeren van de huidstofwisseling kunnen we dit bereiken. Door de mechanische krachten van deze intensieve massagevorm worden cellen in de huid aangezet tot vernieuwing van de huid en de daarmee samenhangende versteviging. De bindweefselmassage is ontwikkeld door een aantal fysiotherapeuten en is later in de huidverzorgingsbranche geïntroduceerd vanwege de indrukwekkende resultaten. De massage wordt door speciaal daarvoor opgeleide huidspecialisten en huidtherapeuten uitgevoerd. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid.

huidstudio 001

Wanneer toepassen? Bij …
•huidveroudering,
•rimpels,
•verslapte huid,
•rokershuid,
•littekens,
•acné,
•een slecht doorbloede huid,
•preventieve verzorging voor alle huidtypen.
Techniek
De bindweefselmassage kent verschillende technieken die specifieke vezels in het lichaam stimuleren. Als reactie hierop activeert en vernieuwt het lichaam de aanwezige fibroblasten en collageenvezels  in de huid . Dit zorgt voor regeneratie van het bindweefsel. Dit betekent dus een herstel zonder inspuitingen of operaties. Uw bindweefsel wordt in een optimale conditie gebracht.

Effecten
Na de behandeling treedt de zogenaamde ‘na-reactie’ op. Dit kan bijvoorbeeld een verhoogde gevoeligheid of een ietwat beurs gevoel zijn. Naast bovengenoemde reacties, kunnen er gevoelens van loomte, slaap en warme tintelende handen en/of voeten optreden. Dit zijn zeer positieve en welkome reacties. Het betekent dat er goed op de massage wordt gereageerd.

Anti-aging kuur
Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om de doelstelling te verwezenlijken. Daarom geef ik de bindweefselmassage veelal in kuurverband, waarna afgestemde onderhoudsbehandelingen volgen.

Prijzen vanaf 60,00 euro.

Heeft u vragen, u kunt een vrijblijvend afspraak maken. U kunt bellen naar 06-55884122 of vul het contactformulier hieronder in.