Huidstudio
Face to Face

Definitief ontharen

Definitief ontharen door middel van de IPL-PLS3

Vele mannen en vrouwen hebben last van overbeharing in hun gezicht, maar ook op andere delen van hun lichaam. Vervelend en vaak vindt men het ook lelijk. Voor sommige mensen heeft het een negatief effect op hun zelfvertrouwen. Dat is jammer en nergens voor nodig. Huidstudio face to face biedt u de mogelijkheid om definitief van de overtollige haargroei verlost te raken. Door middel van het ultra moderne IPL apparaat PLS3 van Photonova worden de overtollige haartjes definitief verwijderd. Na de behandeling,  in de vorm van een kuur, hoeft u zich niet of nauwelijks meer te scheren, te epileren of te harsen. Geen last meer van ingegroeide haren.

images ipl 2

Ontharen en huidtype

In principe kan ieder gebied onthaard worden. Gebruikelijk zijn bikinilijn, oksels, bovenlip, kaak, armen benen.
Ontharen met de IPL-PLS3 is mogelijk bij nagenoeg elk huidtype. Deze veilige ontharingsbehandeling is qua gevoeligheid vergelijkbaar met lichte speldenprikjes in uw huid. De haarzakjes worden met een zeer geconcentreerde lichtbundel bewerkt en daardoor wordt de haarwortel vernietigd. In nagenoeg alle gevallen vindt daardoor definitieve ontharing plaats. Definitief ontharen vraagt meerdere behandelsessies. Gemiddeld zes tot acht keer, met een tussenpauze van enkele weken. Dit kan per lichaamsgebied verschillen.

Ontharen is altijd in kuurverband

Ontharen is altijd in kuurverband omdat haren  in verschillende fasen groeien. In iedere behandeling worden de actieve haarzakjes verwarmd tot zo’n 70 graden Celsius en daardoor definitief verwijderd.  Dus bij iedere behandeling is er effect, maar u ondergaat een kuur om zo tot een optimaal eindresultaat te komen!

definitief ontharen voor na

Definitief ontharen – ook voor mannen

Ook mannen vinden hun weg naar de praktijk voor huidverbetering steeds makkelijker. Zij kiezen er bewust voor om hun overtollige haren op rug, schouders of oksels definitief te laten verwijderen. Het kan snel en effectief! Waarom zou u het dan niet doen!

Intake en analyse

Een behandeltraject start altijd met een grondige intake en analyse. Wat is wel en wat is niet mogelijk? Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Bij Huidstudio face to face staat goede en eerlijke voorlichting voorop en dat betekent dat nauwkeurig onderzoek wordt verricht naar de hoeveelheid pigment die u bezit en naar de kleur en de aard van de overtollige haren. Wij helpen u graag, maar zeggen het u ook wanneer een behandeling geen zin heeft. Vakmanschap en eerlijke voorlichting zijn essentieel.

Als u interesse hebt en meer van deze behandelwijze wilt weten, maak dan een afspraak via 06-55884122 of stuur mij een e-mail.

Tarief

Vanaf 40,= euro

 

Contact