huidstudio
face to face

Couperose en pigment behandelingen

Met IPL (Intense Pulsed Light) kunnen storende couperose, pigmentvlekken en beenvaatjes verwijderd worden op een huidvriendelijke manier.

Twee dagen na behandeling

Twee dagen na behandeling

Resultaat na vier weken

Resultaat na vier weken

Couperose en rosacea

Couperose, pigmentvlekken en rosacea zijn goed te behandelen op een huidvriendelijke manier met de IPL-laser. Het resultaat is meteen zichtbaar en verbluffend.
Wat is couperose?
Als gevolg van het slapper worden van de vaatwanden van de bloedvaatjes in ons aangezicht worden de rode adertjes zichtbaar in ons gezicht. Het is een erfelijke aandoening, maar ook leefgewoontes kunnen van invloed zijn op het ontstaan hiervan. De aders worden meestal zichtbaar op de wangen en de neus. Dit veroorzaakt roodheid in het gezicht. Couperose is op zich ongevaarlijk, maar wordt desondanks als vervelend ervaren. Het ontsiert de huid en geeft een onrustig beeld. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben. De kans dat je last krijgt van couperose is in belangrijke mate erfelijk bepaald, maar het kan ook ontstaan ten gevolge van ontstekingen aan de huid.
Voor behandeling Na behandeling

Wat is rosacea?

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het aangezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. De vier belangrijkste kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), builtjes en puistjes. Rosacea kan lijken op acne of de bekende jeugdpuistjes. Rosacea komt zelden voor bij mensen onder de dertig jaar. Het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Rosacea is een hardnekkige aandoening, die te behandelen is. Dit betekent in de praktijk dat medicatie hiervoor te beperken is of helemaal niet meer nodig.

Hoe worden couperose en rosacea behandeld?

Zowel couperose als rosacea zijn op een veilige en effectieve wijze te behandelen met de ultra moderne IPL Photonova PLS3. De apparatuur zorgt ervoor dat de bloedvaatjes worden verhit en als gevolg hiervan vallen deze uit elkaar. Het lichaam voert de reststoffen op een natuurlijke wijze af. Deze behandelmethode is veilig en effectief. Zowel couperose als rosacea verminderen aanzienlijk of verdwijnen volledig.

Referenties

De rode adertjes op mijn neus en in mindere mate op mijn wang zijn me al jarenlang een doorn in het oog. Ik schaamde me er voor en probeerde de rode vlekken zoveel als mogelijk met poeders en foundation te verbergen. Via een vriendin raakte ik bekend met de mogelijkheden om definitief van couperose af te komen. Zij was behandeld en het resultaat was verbluffend. Toen dat na enkele weken nog steeds zo was, heb ik de stap naar de praktijk van Helma gezet.

Na een uitvoerige huidanalyse en begrijpelijke uitleg is de couperose door Helma behandeld. In pakweg twintig minuten was de behandeling klaar. Ik vond het spannend. Het resultaat mag er zijn! Al na een behandeling is de couperose zo goed als weg. Ik ben nu, weken later, nog steeds zo blij dat ik het gedaan heb. De volgende keer ga ik meteen.

Nicole

 

Als u interesse hebt en meer van deze behandelwijze wilt weten, maak dan een afspraak via 06-55884122 of vul het contactformulier in.

Prijzen zijn vanaf €45,=.