natuurlijke verzorging
natuurlijke cosmetica

Dr. Baumann

 

Helma Dappers werkt op een huidvriendelijke manier binnen haar praktijk in Oss. Dat betekent ook dat zij met producten werkt die gezond en goed zijn voor de huid. Natuurlijke cosmetica van Dr. Baumann betekent dat:

  • Er  gebruik gemaakt wordt van wetenschappelijke en dermatologische kennis over allergieën en ingrediëntenkennis;
  • Gerichte keuze van de ingrediënten: enkel ingrediënten waarvan de werking beschreven en aangetoond is en die dus een positief effect hebben op de huid;
  • Milieuvriendelijk door het vermijden van overbodige verpakkingen;
  • Diervriendelijk door het weigeren van dierlijke ingrediënten.

In de cosmetica van Dr. Baumann zitten dus geen chemische conserveringsmiddelen, parfum of minerale oliën en/of paraffine uit petroleum!

drb1
Heeft u problemen met uw huid?
Dan kan de cosmetica van Dr. Baumann wellicht een oplossing bieden. Uw huid kan weer rustig worden omdat in de crèmes geen overbodige producten zitten.  Problemen met uw huid kunnen ook ontstaan zijn door de ingrediënten in de cosmetica die u gebruikt. Parfumallergie en problemen door conserveringsmiddelen behoort tot de grootste oorzaken van huidproblemen  Je hoort het vaak: “jarenlang kon ik er tegen en ineens niet meer.” Uw huid protesteert en is uit balans. Met de producten van Dr. Baumann kan dit tot het verleden horen.
Dr. Baumann gaat uit van een gezonde huid. Met werkstoffen die door de huid opgenomen worden en herkend worden door de huid kan er een grote verbetering ontstaan.

U kunt nog verder kennismaken met de verschillende lijnen van dit huidvriendelijke cosmeticamerk op deze site.

Natuurlijk kunt u me ook bellen of mailen voor meer informatie.

huidstudio 062