huidstudio
Face to Face

micro-needling

Micro-needling
Micro-needling is een huidverbeteringsbehandeling waarbij met een rolletje of stempel de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Hiermee kunnen 2 doelen bereikt worden:

• De opname van geconcentreerde werkstoffen door de huid wordt verbeterd. Hierdoor heeft een anti-aging serum (bij verslapte/vale huid) een veel beter effect. Ook het effect van een serum met een zuiverende werking is beduidend groter ten gevolge van het toepassen van micro-needling.

• Rimpels vervagen, de huid wordt strakker, pigmentvlekken verminderen en littekens worden minder zichtbaar. Deze resultaten zijn mogelijk en de behandeling vindt in de huidverbeteringspraktijk plaats, omdat de huidproblemen zich in de diepere huidlagen bevinden. Meerdere behandelingen zijn noodzakelijk.

Tussen de behandelingen zit telkens een periode van vier tot zes weken. De behandelingen zorgen ervoor dat de huid, als gevolg van de aangebrachte huidbeschadigingen, zelfstandig collageen en elastine vezels aanmaakt en daarmee de huid duurzaam versterkt. Uw onderhuids bindweefsel wordt weer dikker en voller, waardoor de rimpelvorming vervaagt. Uw huid gaat er stralender uitzien en rimpels worden op een natuurlijke wijze opgevuld.  Micro-needling is om die reden een vorm van duurzame huidverbetering.
Het aantal benodigde behandelingen wordt in gezamenlijk overleg bepaald en is afhankelijk van de uitgevoerde huidanalyse. De analyse mondt uit in een behandelplan en op basis daarvan wordt er gewerkt. De eerste resultaten zijn zichtbaar na twee à drie behandelingen.
Is uw interesse gewekt of wilt u meer van deze behandelwijze weten, maak dan een afspraak via 06-55884122 of vul het contactformulier in.