huidconsulente
Helma Dappers

Helma Dappers

Een gezonde huid straalt!

Er op een natuurlijke manier jonger uitzien – dat kan! Met het ouder worden verandert de huid en dat is een natuurlijk proces. Huidstudio face to face biedt u de ondersteuning om de belangrijkste tekenen van huidveroudering op een natuurlijke wijze tegen te gaan. Natuurlijk mooi, dat is waar het om draait.

Huidstudio face to face is een praktijk voor huidverzorging- en verbetering waarin alle aandacht uitgaat naar het in conditie houden van uw huid. Helma Dappers, eigenaar van de praktijk, hanteert daarbij als uitgangspunt dat iedere huid te allen tijde verbeterd kan worden. Door gebruik te maken van de nieuwste methoden en technieken laat zij u huid weer stralend mooi zijn. Haar motto is daarbij – een mooie huid straalt!
Met passie en betrokkenheid

Helma Dappers riHelma-2chtte in 2007 haar praktijk voor huidverbetering op. Werken aan een natuurlijk mooie huid staat daarbij voor haar centraal. Haar kennis van en ervaring met moderne huidverbeteringsmethoden en -technieken stellen haar in staat om haar passie waar te maken. Met passie en betrokkenheid werken aan huidverbetering, daar gaat het om. Continue bijscholing op het terrein van de nieuwste bewezen anti-ageing technieken en producten zijn voor haar daarbij vanzelfsprekend.

De huid spreekt voor zichzelf
Een stralende huid vraagt om verzorging. Huidstudio face to face wil u daarbij graag ondersteunen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur. In de samenwerking tussen u en de specialiste ligt de basis voor succes en dan spreekt uw huid voor zichzelf.

Bent u geïnteresseerd in de wijze waarop u uw huid kunt laten stralen, neem dan contact op met huidspecialiste Helma Dappers. Telefoonnummer 06-55884122. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@huidstudiofacetoface.nl.

Ik zie u graag tegemoet.

Uiteraard ben ik aangesloten bij de ANBOS.