huidstudio
Face to Face

Oneffenheden

Wratjes en oneffenheden

Wratjes en oneffenheden in het gezicht en lichaam zijn ontsierend voor het aangezicht
Een mooie huid is een egale huid. Bij huidstudio face to face zorgen we ervoor dat uw huid zo egaal mogelijk wordt door het verwijderen van verschillende oneffenheden op de huid. Hebt u last van ouderdomswratjes, steelwratjes, rode bloedblaasjes of gerstekorrels? U kunt ze op een professionele en zorgvuldige manier in mijn praktijk laten verwijderen.

Ouderdomswratten

De nOuderdomswratjes-150x150aam zegt het al: ouderdomswratten, oftewel verruca seborrhoica, ontstaan als de huid ouder wordt. Ouderdomswratjes zijn vaak vaalbruin van kleur en voelen ruw aan. Ze groeien oppervlakkig en zijn soms grillig van vorm, maar meestal rond. Ze kunnen, vooral in het gezicht, zo dun zijn dat ze meer een bruine vlek lijken dan een wrat. Op het bovenlichaam ontstaan bij sommige mensen vele honderden ouderdomswratjes, die in grootte variëren van enkele millimeters tot zelfs enkele centimeters.

 

Wratjes behandelen

Omdat de wratten zeer oppervlakkig aan de opperhuid groeien kunnen ze eenvoudig verwijderd worden door middel van electro-coagulatie oftewel met warmte. Er blijft dan een klein, zeer oppervlakkig schaafwondje over dat over het algemeen snel geneest.

Bloedblaasjes

bloedblaasjes-150x140Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die vanaf ongeveer het 25e levensjaar kunnen ontstaan. Ze worden zelden groter dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug. Ze zijn geheel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

 

 

Bloedblaasjes behandelen

Diathermie is een goede behandelmethode om de bloedblaasjes te coaguleren. De behandeling beschadigt of doorboort uw huid niet en is zo goed als pijnloos. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar. Meestal bent u met één of enkele behandelingen van uw bloedblaasjes verlost.

 

Fibroom of steelwratjes

steelwratjes-150x150Een steelwratje,, ook wel fibroompjes genoemd, is een klein onschuldig aangroeisel, meestal in de hals of de oksel. Het zijn kleine, vaak huidkleurige, wratjes die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Ze ontstaan meestal spontaan en zijn ongevaarlijk. Ze kunnen wel bloeden of pijn doen als ze in kleding blijven haken, en men heeft vaak de neiging om er aan te krabben.

 

 

De behandelmethode is met electro-coagulatie. op deze manier worden ze zorgvuldig verwijderd en is er niet of nauwelijks sprake van littekenweefsel nadien.

 

Gerstekorrels, oftewel milia

Gerstekorrels,  Huidstudio face to face verwijdert vakkundig gerstekorrels.gerstekorrels-150x150 Gerstekorrels zijn kleine wit-gele speldenknopjes die op elke leeftijd voor kunnen komen. Ze ontstaan vooral op de droge delen van het gezicht, zoals de wangen en het gebied rond de ogen. Het zijn kleine talgcysten die gevuld zijn met dode huidcellen. We verwijderen gerstekorrels snel en pijnloos met warmte.

 

 

Wilt u een afspraak maken voor deze behandelmethode, bel dan naar 06-55884122 of vul het contactformulier in.